Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
Programeaza-te acum!

Despre lucrurile cu adevărat importante

Vin la tine cu sufletul deschis, cu experiențele de zi cu zi din activitatea mea profesionala, cu bucuria de a fi de folos unor oameni. Titlul este inspirat din cartea ,,Despre lucrurile cu adevărat importante”, scrisa de Alexandru Paleologu, in care pastrarea sufletului este mesajul principal.

“Despre lucrurile cu adevărat importante” – sunt o serie de articole cu întâmplări excelente despre oameni. Primul articol este despre oamenii minunați din jurul meu, care mi-au influențat viața si profesia. Sunt ceea ce sunt acum datorită unor oameni și întâmplări minunate și pentru că nu le-am mulțumit niciodată public, o să o fac acum!

In anul I de facultate am avut șansa sa pot învăța din experiența și profesionalismul Domnului Doctor Ometa, un profesor și un model ,,de luat acasa”. Vă mulțumesc, domule doctor, pentru deschiderea de a ne împartăși experiența dumneavoastră.

În 2005 am avut primii pacienți, erau pacienți cu afectiuni neurologice țintuiți la pat. Îmi aduc aminte numele lor, R. și M. Recunosc, eram ușor in dificultate, am apelat la varianta ‘sună un prieten’, așa ca am rugat o buna prietenă sa ma ajute in evaluarea celor doi pacienti. Prietena se numeste Merima Jurici și este medic de recuperere, acum psihiatru in USA. Mulțumesc Mera, de la tine am invatat ce inseamna sa fi pragmatic si smart.

Se spune ca suntem suma oamenilor intâlniți, așa că, din acest ciclu este si intalnirea cu Claudiu Nagy, un om cu o poveste minunată, care a reușit profesional departe de casă in Germania. Claudiu este fizioterapeut in Nurnberg, s-a ocupat o lunga perioadă de echipa de fotbal FC Nurnberg, iar acum are unul dintre cele mai apreciate cabinete in Nurnberg. Claudiu, multumesc pentru invitatia de a lucra langă tine, a fost cea mai importanta experiență!

Cu experiența acumulată am pornit la drum in 2006, Kynesys are astazi 8 ani, in care imi place sa cred ca am fost de folos unor oameni!

Post a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button