Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata si Duminica - INCHIS
0775 200 241 Programeaza-te acum!

Kynesys Corporate

Ideea proiectului ”KYNESYS Coporate Health” a apărut în 2012, când am decis să mă ocup exclusiv de cabinet și am plecat din multinaționala în care lucram”, spune Călin Abrudean, fondatorul KYNESYS. ”Ca să văd dacă sunt pe drumul cel bun, mi-am sunat prietenii și pe foștii colegi, întrebându-i: ai plăti experiența unui workshop în care să întelegi ce poți face pentru a preveni și trata durerile de spate?”

Așa am început. De atunci, sunt zeci și zeci de companii care au vrut să afle răspunsul, iar drumul nostru pare să fie abia la început. Da, sunt 6 ani de workshopuri și prezentări în companii cu activitate de birou și de producție.

În toți acești ani, am învățat multe de la clienții noștri, iar acum suntem implicați într-un adevărat proiect național, care își propune creșterea nivelului de sănătate și performanță în companiile din România prin proiectul KYNESYS Mobil – cel prin care specialiștii noștri transferă know-how-ul legat de postură (prevenție și tratament) corporală angajaților din companii.

Ce facem?

Am creat acest program de workshopuri pentru a răspunde unor nevoi și cereri extrem de diversificate venite din partea companiilor și a diverselor grupuri sau categorii sociale. Vorbim, practic, de oferte de grup, fie că sunt în mediul de afaceri sau privat: persoane sau angajați dornici să se informeze de la specialiști în legătură cu ceea ce trebuie și se poate face pentru a-și face viața mai ușoară, din punct de vedere fizic.

Realizăm campanii și workshopuri de informare pentru a ținti cauzele principale ale afecțiunilor musculare, cardiace și oculare din mediul profesional.

Cu ce scop?

În cele peste 8 ore petrecute de un angajat la lucru, sedentarismul sau lipsa de ergonomie cauzează progresiv hernii de disc, hipertensiune, probleme de vedere. Dincolo de problemele mai mari – la nivel personal și al întregii afaceri sau grup din care cel/cea afectat/ă face parte – care pot apărea, informațiile căpătate sunt un beneficiu pe termen lung. Prevenția este mereu mai ușoară și… mai ieftină decât tratamentul.

În plus, sănătatea este cel mai important bun de care trebuie să aibă grijă atât angajatorii, cât și angajatul, prin cunoașterea și restrângerea riscurilor, prin evaluări permanente și implicare la nivelul întregii echipe.

Cum se desfășoară?

În workshopul organizat de noi, tu și colegii tăi veți înțelege cum să vă mențineți sănătatea la birou. Întâlnirea aduce în fața voastră nu doar terapeuți de top, ci și un bogat suport material: fotografii, exerciții, exemple și recomandări. Programele variază de la 1 oră la 3 ore și conțin, de cele mai multe ori, discuții și evaluări individuale, în funcție de numărul de persoane din grup și workshopul selectat.

Unde?

Asta e partea cea mai ușoară: la tine la birou! Avem parteneriate cu companii din București, Cluj-Napoca și Timișoara, prin care am crescut calitatea vieții angajaților cu ajutorul programelor de ergonomie și postură.

Luați legătura cu noi pentru a programa un workshop!

Iată câteva variante pregătite pentru partenerii noștri din zona corporate, dar ne putem adapta și altor modele de sesiuni de lucru:

1. Workshop de ergonomie, postură și performanță.

Cuprinde:

– o vizită de evaluare inițială
– program de implementare pe 5 luni cu câte o temă lunară (poziția la birou, hidratarea, gimnastica, respirația, alimentația)
– sesiune de întrebări și răspunsuri

500 euro pentru un grup de 10-30 persoane, timp 2 ore

2. Workshop în cadrul unui eveniment privat

Teme:

– controlul posturii pentru părinți și copii
– greutatea corporală și alimentația sănătoasă
– activități fizice pentru timpul liber și la birou
– sesiune de întrebări și răspunsuri

600 euro pentru un grup de 10-30 persoane, timp de 2-3 ore.

3. Evaluare funcțională musculoscheletală a întregului corp

– recomandări personalizate pentru tratarea deficiențelor de la nivel articular și a coloanei vertebrale (20 minute dedicate fiecărei persoane)

600 euro pentru un grup – 20 min/persoană

4. Evaluare individuală a poziției la birou

– pe baza unei fotografii pe care o facem, vă explicăm cum să mențineți pe termen lung o poziție corectă, care vă scutește de durere și de afectarea coloanei vertebrale
– soluții personalizate pentru relaxarea musculaturii și creșterea performanței în activitățile de birou și personale

600 euro pentru grup -20 min/persoană

5. Workshop de masaj și automasaj

– tehnici primare de masaj și automasaj, menite să-i învățăm pe cursanți cum să ajute persoane apropiate în situații critice sau pentru un plus de confort fizic, sau chiar pe sine, atunci când situația o cere

400 euro pentru un grup de 6-14 persoane / 60 minute

6. Workshop “Ergonomia și postura copilului”

Este, poate, cel mai de succes workshop al nostru, pentru că trăim vremuri în care avem nevoie de soluții rapide și eficiente, mai ales când vine vorba de cei dragi. Programul include:

– o oră teoretică, o orăde practică
– evaluare individuală a copilului

200 lei pentru un părinte cu 1 sau 2 copii

Solicita Oferta

Programeaza-te telefonic
Urgente si Sesizari
Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata si Duminica - INCHIS
Nr. 6 Ap. 3 Timisoara, Romania

Kynesys Corporate

Cele mai noi şi eficiente metode de fizioterapie şi programe personalizate de kinetoterapie pentru afecţiunile musculo-scheletale. Beneficiile obţinute sunt: combaterea şi eliminarea durerilor de spate, imbunătăţirea tonusului muscular, a mobilităţii şi posturii, creşterea rezistenţei la efort, scăderea in greutate.

Programe Speciale pentru Companii
Contacteaza-ne pentru oferta
Testimoniale

Nagarro Software

Am avut placerea sa colaborez cu echipa Kynesys la locul de munca intr-un workshop de exceptie cu tematica de Ergonomie si Postura la Birou. Prezentarea a avut un imact pozitiv si a captat atentia maxima, cu rezultate pe termen scurt si lung prin imbunatatirea pozitei de lucru la birou, atentia sporita asupra respiratiei, hidratarii si alimentatiei sanatoase. Exercitiile facute impreuna ne-au adus un tonus mai bun, o stare pozitiva si am dobandit impreuna cu colegii mei instrumente noi si utile in cresterea calitatii vietii si activitatii profesionale. Constientizarea acestor aspecte importante ne-au fost sadite de Calin ABRUDEAN, caruia ii multumim si il recomandam cu drag!

Sorin Zavelita

Kynesys acts with laser precision to find the root cause of your pain and to succesfully fix it. Additionally, you receive a lot of useful preventive recommendations to be followed after you finish their proposed cure. Simply love ‘em!

Call Now Button