Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
0775 200 241 Programeaza-te acum!

Masaj Terapeutic / Medical / de Relaxare

Muncim, ne consumam, ne stresam, ne imbolnavim. Cum putem scapa din acest cerc vicios?

Sa renuntam la munca sau sa fugim de reponsabilitati ar putea fi solutia?

Avem nevoie de mici pauze prin care sa ne echilibram, iar masajul este una din modalitatile prin care putem face asta.

Postura corpului este suma obisnuitelor noastre. Nu exista o pastila magica care sa trateze durerile cauzate de o postura incorecta a corpului. E nevoie de timp pentru a avea grija de corpul nostru.

Stresul creaza toxine, din care rezulta oboseala, contracturi musculare sau boli, pe cand masajul faciliteaza eliberarea de endorfine, creand trupului o stare de bine, de liniste interioara reducand nivelul anxietatii, relaxand musculatura si stimuland circulatia sangvinica si limfatica.

Intre terapeut si pacient trebuie sa existe o comunicare constantă, de la inceputul terapiei si pe toata durata acesteia. Astfel este posibil sa identificam tipul de masaj necesar nevoilor pacientului.

Masajul de relaxare este un masaj nedureros, cu rol de a mobiliza tesutul muscular si fascial ceea ce ofera corpului mobilitate si elasticitate, avand de asemenea rol in reducerea nivelului de stres si ameliorarea somnului.

Masajul terapeutic ofera corpului relaxare, însă are ca scop tratarea afecțiunilor prin aplicarea de presiuni controlate pe zonele dureroase cu un efect analgezic.

Deep tissue este o tehnica de masaj terapeutic ce combină mișcări lente cu presiuni repetate si întinderi usoare pentru a putea ajunge in profunzime mușchii si fascia. Fizioterapeutul se foloseste de atat de instrumente de masaj cat si de coate, antebrate sau degete pentru a decontractura musculatura si a obtine mobilizarea articulatiilor blocate.

La Kynesys poti beneficia de tratament la cabinet sau la domiciliu si vii in contact cu fizioterapeuti specializati in tratarea coloanei vertebrale si a patologiilor musculo-scheletale cu o experienta de 15 ani!

Solicita Programare

  Programeaza-te telefonic
  Urgente si Sesizari
  Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata si Duminica - INCHIS
  Nr. 6 Ap. 3 Timisoara, Romania

  Kynesys Masaj

  Masaj Terapeutic, Masaj Medical, Masaj de Relaxare. Avem nevoie de mici pauze prin care sa ne echilibram, iar masajul este una din modalitatile prin care putem face asta.

  Cabinet Masaj Timisoara
  Program Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
  Call Now Button