Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
0775 200 241 Programeaza-te acum!

Recuperare Medicala

De ce, este nevoie de recuperarea fizica in recuperarea medicala? 

Kynesys – Recuperarea medicala

 • Cand? 

Ideal este sa facem preventie, dar inclusiv din experienta personala, stim ca asta se intampla mai rar. Cautam un fizioterapeut atunci cand ne doare si vrem sa redobandim mobilitatea, echilibrul, forta, independenta locomotorie,  capacitatea respiratorie si cardiovasculara, rezistenta la efort, greutatea corporala optima sau aliniamentul corporal si postura. 

 • Cine? 

Rolul fizioterapeutului de a evalua din punct de vedere musculo-scheletal si fuctional pacientul. Evaluarea va/ne ajuta in a lua cele mai bune decizii terapeutice, ajuta la crearea unui parteneriat intre pacient si fizioterapeut. Pe baza perteneriatului definim rolul si implicarea atat a noastra ca si fizioterapetut clinician, cat si a ta/dumneavoastra in calitate de pacient. Atunci cand stim de la capul locului/inceput, stim ceea ce avem de facut, rezultatele sunt pe masura. Si spunem asta cumuland experientele clinice dobandite in 14 ani de cariera si tratand peste 10.000 de pacienti. 

 • Cum?

Dupa ce aduman toate informatile necesare, personalizam progranul de recuperare medicala in functie de varsta, stare fizica, istoricul medical, profesie. 

Impartim planul de recuperare in trei teme principale, activitati zilnice acasa si teme rutimiere la munca/scoala si implicare de 1 sau 2 sedinte saptamanale la cabinet. 

Prin acest program de recuperare medicala crestem complianta terapeutica a fiecariu pacient, pentru ca in 10 sedinte sa-si poata face activitatile dorite. 

 • Unde? 

Fizioterapeutii Kynesys te pot ajuta in procesul de recuperare medicala:

 • La domiciliu
 • La cabinet
 • La birou
 • La scoala

Solicita Programare

  Programeaza-te telefonic
  Urgente si Sesizari
  Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata si Duminica - INCHIS
  Nr. 6 Ap. 3 Timisoara, Romania

  Kynesys Recuperare

  Personalizam programul de recuperare medicala in functie de varsta, stare fizica, istoricul medical, profesie.

  Recuperare Medicala
  Program Luni - Vineri: 8:00 - 20:00
  Call Now Button